Werken met mijn handen

Welkom BENJAMIN!

Hoe kom je bij De KrachtFabriek?

Ik zat 2 jaar geleden op de middelbare school, speciaal onderwijs, in Zeist en ging hier en bij de Meerpaal stage lopen. Iemand van die school had hier eerder stage gelopen en zo wist ik er van. De school stond er achter.
Karin en Ilonja van UitWerking waren mijn stage begeleiders. Toen ik klaar was met school en uitstroomde wilde ik bij UitWerking blijven. Maandag- en dinsdagochtend werk ik op sportcomplex De Meerpaal, maandag- en dinsdagmiddag en donderdag de hele dag in De KrachtFabriek.

Wat vind je hier?

Ik vind het hier leuk, gezellig. Hier leerde ik computers uit elkaar te halen om te recyclen. Ik heb er een keer eentje gemaakt, maar uit elkaar halen vind ik het leukst. Ronald heeft mij verteld hoe het moet. Eerst haal ik er een paar uit elkaar en dan doe ik de onderdelen in een doos. Later ga ik ze dan sorteren. Ik vind het leuk om met mijn handen bezig te zijn.

Waar loop je tegen aan?

Als iets mij niet lukt, vraag ik om hulp.

Wat zou je willen?

Ik wil hier graag mee verder gaan.

(Interview: Peer, redactie: Olga)