PeerSCOaching

Mijn naam is Sunita. Ik ben geboren in 1969 in Suriname en ik heb een Hindoestaanse geloofsovertuiging. Ik ben zelf de oudste van 5 kinderen. Tijdens mijn jeugd heb ik veel narigheden gezien en ervaren. Vanaf mijn 27e ben ik begonnen met mijn eigen herstel-/verwerkingsproces. De ballast die ik al die tijd met mij meedroeg moest eerst een plek krijgen in mijn leven, voordat ik kon genieten van mezelf, mijn relatie, mijn kinderen en van mijn passie. Dit is de sleutel geweest voor mijn creativiteit, kwaliteit en de passie in mijn werk als lifecoach, trainer en projectmanager.

Door mijn wilskracht en een diep gevoel van nieuwsgierigheid, heb ik ervoor gezorgd dat ik naar me zelf durfde te kijken. Ik had de behoefte om weer volledig te herstellen en alleen ikzelf kon daarvoor zorgen. Dit was voor mij het begin om mijn depressie en burn-out om te buigen naar mijn kracht en geluk.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, namelijk: communicatie, management en een opleiding tot lifecoach. Echter, mijn grootste leerschool is het leven zelf. Daarbij ben ik verrijkt door het opgroeien in twee culturen en de nodige levenservaringen. Deze factoren hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Mijn inzichten en ervaringen gebruik ik nu om een inspiratiebron voor anderen te zijn.

Sinds 3 april 2017 ben ik sociaal ondernemer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, gedrag en leiderschap. Met mijn ervaringsdeskundigheid kan ik oplossingen en/of een andere aanpak bieden op het gebied van mens, organisatie & arbeid.

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de site van PeerSCOaching.