Mike van Kuik | Ieder1 is anders.

De KrachtFabriek heeft mij geholpen een nieuwe route te vinden voor mijn werkzame leven en wel in de rol van zelfstandig jobcoach bij mijn eigen bedrijf Ieder1 is anders. Door de spiegel die je door anderen wordt voorgehouden leer je jezelf beter kennen en ontdek je waar je krachten en talenten het beste tot zijn recht komen. Nu gebruik ik mijn talent om ook anderen hun weg op de arbeidsmarkt te vinden. Mensen met een rugzakje die soms gewoon wat extra meedenkkracht nodig hebben en hierdoor een voor hun passende werkplek kunnen vinden bij een voor hun passende werkgever.

Met jouw specifieke talent en kwaliteit gaan we samen op zoek naar werk wat bij jou past binnen jouw mogelijkheden. Werknemer, (potentiële) werkgever en een opdrachtgever/uitkeringsinstantie (gemeente of UWV) hebben hierbij allen een belangrijke en specifieke rol. Als jobcoach is het mijn rol om deze drie in beweging te brengen en te houden om voor jou het best mogelijke resultaat te behalen. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden op de lange termijn zodat jouw weg naar werk ook een duurzaam karakter krijgt.

Voor meer informatie ga naar de website van Ieder1 is anders.